mandag den 30. maj 2011

Moon Blog - Katrine Vandet Salling

Lige lidt reklame for Katrines blog på Moon Climbing. Dejligt at se et ungt dansk talent profileret et så fornemt sted som Moonbloggen - godt gået Katrine :-)

fredag den 20. maj 2011

Mens vi andre bare sidder herhjemme

Jeg har idag været oppe og forsvare min bachelor og har endnu 2 eksaminer forude inden jeg kan kalde sommerferie. Jeg har bøger og medicinske begreber op over begge ører og fornemmelsen af klippe synes lige nu ret fjern. En session på hangboardet kan ikke rigtig gøre op for det, selvom tanker om bare at blive stærkere frem mod Rocklands er nok til at drive værket. Jeg er sikkert ikke den eneste der sidder og ønsker mig på tur de her dage. Men mens vi sumper hen i hverdagens slæb, bliver der i den anden ende af Europa skrevet dansk klatrehistorie. Jeg ved godt det ikke er bouldering, men at Bjørn endnu engang inden for få dage ticker 8b+, kan man ikke andet end at blive imponeret over. Det er mega inspirerende at se en sådan udvikling og skubben af grænser. Det giver bare een lyst til at træne endnu hårdere og mere, så lige endnu en front lever og en one-arm inden sengetid.

Stort tillykke herfra til Bjørn!

mandag den 16. maj 2011

Ivö bouldering

Som tidligere nævnt på bloggen er der fundet et nyt (?) boulder område tæt på Kjuge. Her er en lille film fra CB folkenes tur til Ivö i påsken

Nice nice...

Faldt lige over den her. Ikke det fedeste problem måske, dog det 7c+ problem med flest sends i Rocklands, men jeg er vild med opbakningen fra kameramanden, så jeg måtte bare lægge den op. Nice nice!!! :)

torsdag den 12. maj 2011

Husk DWS konkurrence i Odense d. 28. maj

Med kun 5 tilmeldte er der vist en del der har overset denne konkurrence!

Tjek: http://dklaf.dk/konkurrence/_kalender/2011-05-28/219/

lørdag den 7. maj 2011

Eksamenstræning

Så er mine nye eksamens træningsfaciliteter kommet på plads. Et stk. hangboard, Bleaustone, og ekstra trægreb for crimp og pinch, og et sæt Mobile Fit træningsribber. Så er der meldt guns og kropsspænd, og jeg behøver ikke bekymre mig, hvis jeg en tung læsedag ikke når i klubben! Hvis der er nogen der har forslalg til andre trægreb jeg kan sætte på, så byd endelig ind så jeg kan få top tunet faciliteterne.


fredag den 6. maj 2011

Psyked for Rocklands

Vi er nået så langt i vores Rocklands planlægning at vi har billetter og camp booket og bil kommer snart. Der er nu mindre end 3 mdr. til vi skal afsted så jeg tror alle begynder at blive mere og mere psyked som dagene går. Der er efterhånden en del der skal afsted. Det team jeg er på består af Madrid, Jacob Stærk og undertegende og odensegutterne Simon og Jens. David, Paw og to andre er allerede derned når vi kommer, og der er nogle enkelte andre der har luftet idéen om at komme der ned, så det skal nok blive mega fedt.
Her er lige lidt video at nyde mens vi venter. Læg lige særligt mærk til alle de dejlige dynoer, de skal så meget lukkes!!